Lees hier alles over de sloten van M&C.

 

SKG 3 sterren cilinderslot

Stichting kwaliteit gevelgebouw test sloten waardoor je gegarandeerd een pand veilig kan afsluiten. Een slot met het drie sterren keurmerk zal de kwaadwillende zolang belemmeren dat deze het op zal geven en naar een makkelijker object zal gaan. Bekijk op de website de cilindersloten van topkwaliteit.

M&C de specialist in inbraakpreventie

Naast SKG 3 zijn er ook sloten met 1 of 2 sterren. Op zichzelf zijn dit prima sloten, ze zijn enkel sneller te forceren. Met snel moet je denken aan kerntrekken, er gaat dan een schroefje in de cilinder en gelijk je een kurk uit een wijnfles trekt, trekt de inbreker de cilinder eruit. Bij een 3 sterrenslot is dit niet mogelijk, bij een slot met 1 ster wel. Een slot met 1 ster is bijzonder handig als bijslot. Sloten hebben als functie om de inbreker te remmen. Inbrekers willen niet lang in het licht van de buitenlamp herrie maken, inbrekers willen snel naar binnen sluipen. Met SKG sloten kun je de inbreker perfect afremmen. Mocht een deur donker gelegen zijn, dus een inbreker heeft daar de tijd om het slot te forceren, dan kun je met SKG sloten de situatie zo maken dat het niet gaat zonder geluid te maken. Bijvoorbeeld een 3 sterren slot op de juiste plaats, en aan de scharnierzijde een SKG slot met 1 ster.

Naast cilindersloten scharnieren met dievenklauwen

SKG kijkt niet alleen naar sloten, het is een keurmerk voor het totaal. M&C levert dan ook een totaal. In het voorbeeld met dat bijslot aan de scharnierzijde, dat is extra support voor de dievenklauwen in het scharnier. Het SKG 3 sterren slot is al een flinke belemmering, en het bijslot is extra. SKG 1 sterren sloten worden ook gebruikt voor vitrinekasten in een museum, daar is het de belemmering om de kast te openen, en geen mogelijkheid om een slot met gereedschap te forceren. Een SKG 2 sterren slot houdt een inbreker ook vele minuten tegen. Echter dat kerntrekken blijft een gevoelig iets, het is dus beter om voor 3 sterren te kiezen. Gegarandeerd maak je het de inbreker zo lastig dat deze een deurtje verder gaat.

MC-Cilinder

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie