Een alarmsysteem waar u op kunt rekenen!

Het draadloze alarmsysteem

Ajax verdiept zich al jaren in draadloze elektronica die mensen en hun woning beschermt tegen ongewilde gasten. Hierbij presenteer ik je ons nieuwste stukje technologie op het gebied van beveiliging. Het draadloze Ajax alarmsysteem, dit compacte systeem biedt maximale bescherming voor je hele huis! Maar wat zijn nou de voordelen van dit voordelige beveiligingssysteem?

De app en uitbreidingen

Dit alarmsysteem is in staat te verbinden met je telefoon via een multifunctionele app. De Ajax app is effici├źnt, gebruiksvriendelijk, veilig en biedt je volledige uitleg! Ook over het bereik van het systeem hoef je je geen zorgen te maken aangezien de nieuwe repeater elk moment uit kan komen. Je hebt ook de mogelijkheid om buiten een buitenmelder te plaatsen die wat verder van de centrale kan staan tot wel 2000 meter, waarbij de centrale nog steeds optimaal functioneert. Bij aankoop van de alarmmelder en mogelijke componenten zit je niet vast aan een abonnement. Je bent de volledige eigenaar van het beveiligingssysteem.

De installatie

We hebben het zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat je het zelf kunt installeren. Maar
als je er zelf niet uitkomt is dat uiteraard geen probleem. Onze installateurs kunnen (na je toestemming) meekijken naar de instellingen en je zo op weg helpen. En we zullen altijd klaarstaan om je wanneer dan ook kosteloos te ondersteunen. Je kunt uit een uitgebreid assortiment kiezen welke componenten je graag wilt. Wij kunnen je bijvoorbeeld voorzien van bewegingsmelders met glasbreuk en microwave detectie of magneetcontacten met trildetector. Ook is alles te verbinden met melders van eventuele andere merken! Bij installatie van de app heb je ook de optie om je telefoon te synchroniseren zodat je altijd op de hoogte bent van wat er in je huis en/of bedrijf gebeurt.

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie