Ga voor topkwaliteit beveiliging met een Ajax alarm

Kies ons innovatieve Ajax alarmsysteem

Het draadloos alarmsysteem in onze shop heeft zeer veel vernieuwende voordelen. Het gaat door de betrouwbare werking elke vorm van inbraak tegen. En signaleert ruim op tijd rook, brand en eventuele lekkages in het pand als gesprongen leidingen. Het ajax alarm bevat een sterk bereik van wel 2000 meter op een voetbalveld. Ook in huis of bedrijven zal het alarm professioneel en betrouwbaar werken tot meters ver. De Jewellery technologie maakt het alarm vernieuwend op het gebied van bereik. Vele male sterker dus dan wifi en bluetooth. Je kunt makkelijk het alarm aan de app koppelen. Elke dag en dan 24 uur lang ontvang je updates uit het logboek met gebeurtenissen in en rondom het beveiligde pand. Met GSM en LAN samen wordt een sterke verbinding gecreëerd tussen alle componenten.

Onderdelen van ons ajax alarm

Ajax heeft een groot aanbod aan modules in onze winkel. Je kunt bijvoorbeeld starten met een kit waar direct een hub, magneetcontacten, bewegingssensoren en een afstandbediening bijzit. Je kunt elke kit uitbreiden. Voor elke omgeving is ons beste ajax-alarm een zeer professioneel alarm voor zowel privé als beroepsmatig gebruik. Het alarmsysteem beschikt over een Europese 2e graden norm qua veiligheid. Het draadloos alarmsysteem zal elke vorm van verbindings onderbreking en sabotage herkennen en zo niet af gaan. Bij verbindingsonderbreking legt het alarm nog steeds contact met backup verbinding die voorkomt uit de tweeweg communicatie. Met magneetcontacten die je makkelijk in kozijnen monteert, zul je voordelen hebben om elke poging tot inbraak snel te herkennen. De sirene helpt om inbrekers een schrikeffect te laten bereiken. De bewegingssensoren werken op vernieuwende Infrarood technologie en zullen aanwezige huisdieren negeren. Een vreemdeling zal worden gedetecteerd en de sirene zal afgaan. Met het bedieningspaneel maak je elke ruimte veilig door middel van een code. Paniekknoppen melden snel alarm, en zo kun je zonder telefoon snel de hulpdiensten laten arriveren. Hulpdiensten inschakelen is een optionele optie op het alarm. Met de app kun je tevens elke deur en elke ruimte afzonderlijk bedienen. Je kunt ook direct zien waar het alarm wel en niet is ingeschakeld.

Verdere voordelen van het alarm

Gebruik maken van een draadloos alarmsysteem heeft evenveel voordelen als een bekabeld systeem. Bij installatie vragen kun je rekenen op professionele support. Bij signaal schending wordt er direct een melding gestuurd. Zo weet je dat het systeem een time out heeft en kun je zorgen dat je het zo snel mogelijk weer laat werken. Ook hulp van ons supportteam staat daarvoor altijd klaar. Je kunt een setje camera’s bijkopen en deze installeren op plaatsen waar inbrekers toe kunnen slaan. Om een compleet beeld te krijgen kun je Full HD Dome camera’s installeren. Lukt het zelf niet? Gebruik dan onze installatie service. Voor de politie is het handig een PoE video opname recorder aan te schaffen om elk beeld dag en nacht vast te laten leggen en terug te kijken via de smartphone. Verder kun je meer dan 100 componenten met een hub verbinden.

admin Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie