Met MC cilindersloten is jouw huis goed beveiligd!

Inbraak

In 2021 was het aantal meldingen van woninginbraken in Nederland rond de 23.500. Gelukkig daalt het aantal inbraken ieder jaar. Dit komt doordat mensen zich meer bewust zijn van wat ze zelf kunnen doen om inbraak te voorkomen. Een goed voorbeeld van preventie is een M&C cilinder.

Kerntrekken

Lang golden cilindersloten als de meest veilige sloten. Echter, dieven worden steeds inventiever. Zo schroeft de inbreker die het op jouw huis heeft voorzien een schroef in het cilinderslot en trekt dan het hele slot inclusief cilinder uit de deur. Deze methode wordt “kerntrekken” genoemd en wordt heden ten dage door veel inbrekers gehanteerd. Het geeft ze immers binnen een halve minuut toegang tot je woning. Met MC cilindersloten kan deze wijze van inbraak echter voorkomen worden.

Wat maakt een M&C cilinderslot anders en dus veiliger?

Een M&C cilinderslot heeft een SKG3* deurcilinder. Deze heeft een gehard stalen brug van M&C die voorkomt dat de cilinder gebroken kan worden. Tevens heeft de cilinder een kerntrekbeveiliging.

Heb ik de juiste cilinders in mijn sloten?

Nieuwe huizen zijn vanaf 2016 al van de SKG3* deurcilinders voorzien. Woon je in een huis van vóór 2016? Kijk dan naar het aantal sterren in de driehoek op de cilinder. Zijn dit er 3, dan is het goed. Zijn het er twee, dan is het advies om de cilinders te laten vervangen door een M&C cilinder.

Veilig gevoel

Het is een naar gevoel om thuis te komen in een woning waar is ingebroken, laat staan het onveilige gevoel van een inbraak wanneer je thuis bent. Wil je voorkomen dat jij ook de dupe wordt? Of herhaling voorkomen? Kijk dan op mc-cilinder.nl en bestel snel MC deurcilinders!

Mariska Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie