Voordelen van een AX Pro Hikvision alarm

Wat zijn de voordelen van een AX Pro Hikvision alarm?

Een alarmsysteem zorgt voor een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat inbrekers jouw bedrijfspand of woning minder snel als target kiezen. Sommige panden of woningen zijn voorzien van een beveiligingssticker op de ramen, zodat van buitenaf al te zien is dat een object beveiligd is. Wil je jouw waardevolle spullen graag veilig achter slot en grendel bewaren, maar weet je niet precies welk alarmsysteem het beste bij jouw situatie past? In deze blog vertellen wij je meer over de voordelen van het professionele AX Pro Hikvision alarmsysteem.

Draadloos AX Pro Hikvision alarmsysteem

Het AX Pro Hikvision alarm is een draadloos alarm, waardoor je geen gedoe in huis krijgt met het aanleggen van lange snoeren en kabels. Een draadloos alarm is in een handomdraai te installeren. De AX Pro serie heeft 32 ingangen waardoor je diverse andere apparaten zoals een draadloze sleutelhanger, schakelaars en detectoren kunt koppelen aan het systeem. Op de beveiligde locatie kan je ervoor kiezen om een detector op meerdere plekken te installeren, zodat eventuele bewegingen op diverse plekken gedetecteerd worden. Wil je een compact en slim alarmsysteem, dan is de AX Pro Hikvision een goede keuze. Bekijk het product hier voor meer informatie.

Met een app te bedienen

Het draadloze alarmsysteem van Hikvision is via de apps Hik-Connect en HikPro-Connect te bedienen. Zo kan je het systeem geheel naar wens configureren. De interface van elke app is gebruiksvriendelijk. Vindt er een incident plaats? Dan ontvang je direct een melding. Dankzij de mogelijkheid tot video-opname zie je een video van de gefilmde persoon. Gaat het alarm af, dan wordt de video-opname direct geactiveerd, zelfs soms al enkele seconden voordat het alarm afgaat. Het AX Pro Hikvision alarmsysteem is tevens uitgerust met een rook- en waterlekdetectie. Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw woning, kantoor of werkplaats voorzien is van een professioneel draadloos alarmsysteem? Dan is het AX Pro Hikvision alarm de beste aankoop voor jou.

 

Theo Geschreven door:

Reacties zijn gesloten.