Draadloos alarmsysteem van Hikvision

Inbraakgolf voorkomen met een draadloos alarmsysteem

Tijdens de lockdowns waren we allemaal massaal thuis, maar sinds begin dit jaar de meeste coronamaatregelen zijn afgeschaft zijn we weer vaker op pad. In het eerste half jaar van 20222 zijn er dan ook zo’n 20 procent meer inbraken gemeld in Nederland. Een inbraak kan heel ingrijpend zijn: je voelt je niet langer veilig in je eigen huis. Heb je al gedacht aan een draadloos alarmsysteem van Hikvision? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Ax pro hikvision

De Ax pro hikvision is een betrouwbaar draadloos alarmsysteem dat werkt op 686 MHz. Alle bijbehorende apparatuur werkt op zijn eigen kanaal, waardoor het systeem minder gevoelig is voor storingen en valse alarmmeldingen.

Het alarmsysteem kan aangesloten worden op het 3G en 4G netwerk en er kunnen maximaal 96 draadloze melders, 48 afstandsbedieningen, sirenes, en meerdere keypads, en repeaters gebruikt worden. Maar standaard wordt de de Ax pro Hikvision geleverd met:

  • Een centrale, waarop alles in één oogopslag te zien is. Hang deze uit het zicht of afgesloten; dan kan niemand er zomaar bij.
  • 2 bewegingsmelders, zodat elke verdachte beweging gespot wordt.
  • 3 magneetcontacten; deze kun je op je ramen en deuren monteren en deze geven aan wanneer een raam of deur open of dicht gaat.
  • 2 afstandsbedieningen om het systeem te kunnen bedienen.
  • Een binnensirene die afgaat als er een ongenode gast in je huis staat.
  • Een foto bewegingsmelder. Zodra er beweging waargenomen wordt, worden er foto’s genomen.
  • 4 beveiligingsstickers om op de ramen en deuren te plakken. Deze zijn dubbelzijdig. Mocht je er meer nodig hebben, dan kun je deze altijd bij ons bestellen.
  • De bijbehorende spullen voor montage: schroeven, accu of batterijen en de montageplaten.

Hikvision heeft vele oplossingen voor alarmsystemen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Ben je geïnteresseerd? Kijk gerust eens rond op de website van Hikvision voor de mogelijkheden en om een draadloos alarmsysteem aan te schaffen.

Ondersteuning bij de Ax pro hikvision

Koop je een draadloos alarmsysteem bij ons, dan krijg je gratis ondersteuning via de ondersteuningspagina. Op deze pagina kan je de handleidingen van het systeem terugvinden. Kom je er niet uit, dan kan je altijd bellen voor extra ondersteuning.

De centrale van Hikvison kan eventueel ook op afstand het alarm in- en uit schakelen, mocht dat nodig zijn.

Sandra Geschreven door:

Reacties zijn gesloten.